Apsilankykite restorane Gastronomijos savaitės metu

Šiemet pirmą kartą dalyvaujame „Gastronomijos savaitėje“ – gurmanų pamėgtame renginyje, kurio metu galima susipažinti su įvairių restoranų virtuve, aplinka, aptarnavimu. Kviečiame atvykti į „Apvalaus stalo klubą“ lapkričio 5-11 dienomis – esame paruošę degustacinį meniu, kuris nustebins ne tik apsilankiusius pas mus pirmą kartą, bet ir tuos, kurie jau buvo pravėrę restorano duris.

Pasiruošimui skiriame ypatingai didelį dėmesį. Koncentruotoje formoje norime parodyti viską, ką mokame geriausiai – išnaudoti lietuviškas, sezono teikiamas gėrybes, ir išmoningai jas paruošti.

„Gastronomijos savaitės“ metu svečiams siūlysime trijų patiekalų meniu. Jame – Dzūkijos miškuose surinktų bei egzotiškų grybų sriuba, daržovių užkandis, kuris neabejotinai nustebins išgrynintais skoniais, ir lėtai gaminta, burnoje tirpstanti ėriuko kulninė.

Šiuos patiekalus sukūrė itin kūrybiškas, atidus detalėms, jautrus estetikai naujasis mūsų šefas Artūras Naujokas, kuris pastaruosius trejus metu gilinosi į gastronomines subtilybes dirbdamas kartu su šefu Mickey Bhoite.

Mūsų degustacinis meniu:

„Pasivaikščiojimas po Trakus“
Geltonieji burokėliai, spalvotos morkytės, pastarnokai, topinambai,
moliūgai, kaliaropės, salotų lapeliai, topinambų tyrė

Grybų sriuba
Enoki ir shimeji grybai, baravykų putėsiai, porų aliejus, grybų sultinys

Ėriuko kulninė
Žemoje temperatūroje virta ėriuko kulninė, vytinti mažieji pomidorai,
lengvai kepta cukinija, grybų tyrė su sepijų rašalu,
apkepta bulvytė, demi-glace padažas

„Gastronomijos savaitė“s degustacinio meniu patiekalais galėsite pasimėgauti
visomis renginio dienomis lapkričio 5-11 d.,
įprastu „Apvalaus stalo klubo“ darbo metu nuo 12 iki 22 val. Degustacinio meniu kaina – 30 eurų.

Datą ir laiką rezervuokite tel. 8 637 06202 arba el. paštu sales@asklubas.lt

Sužinokite daugiau: http://skonis.lt/restoranas-apvalaus-stalo-klubas-trakai/