Pasiplaukiojimas jachta ir vakarienė mūsų restorane

Kviečiame į nepamirštamus įspūdžius žadantį komandos formavimo renginį - iškylą jachta per Galvės ežerą, besigrožint nuostabiais ir didingais Trakų vaizdais.

Jūsų laukia išskirtinė trijų patiekalų ir prie jų priderintų vynų vakarienė restorane „Apvalaus stalo klubas“. Čia pasimėgausite šefų mentorių sukurto meniu patiekalais. Šefų mentorių komanda - „Michelin“ žvaigždutę pelnęs „Indaco“ (Italija) restorano šefas Pasquale Palamaro, vienas geriausių Estijos šefų Rado Mitro, kuris sėmėsi patirties „Michelin” žvaigždutę turinčiame restorane „Noma” (Danija) bei Mickey Bhoite, dirbęs geriausiuose pasaulio restoranuose. Meniu įkvėpimu tapo naujai atrastos lietuviškos gėrybės šiuolaikinėje garstronomijoje.

Vasarai tik įpusėjus, kviečiame pabūti kartu su kolegomis ar verslo partneriais neformalioje aplinkoje.

Būtina išankstinė registracija:
tel. nr.: +370 699 13769 arba el. paštu: reservations@asklubas.lt