Restoranas Trakuose

„Apvalaus stalo klubo“ restoranas – išskirtinių progų vieta, kur visuomet siūlome pasimėgauti gurmė
patiekalais. Restorano išskirtinumas yra autentiškų maisto ruošimo būdų kaip rauginimas, vytinimas,
sūdymas ar kepimas krosnyje derinamas su šiuolaikinėmis kulinarijos technologijomis. Ieškodami ypatingų
skonių ir aromatų, naujų formų ir netikėtų derinių siekiame, kad kiekvienas, apsilankęs restorane, patirtų
atradimo džiaugsmą.

Orientuojamės į sezoninę virtuvę, patiekalus ruošiame iš vietos ūkininkų teikiamų produktų, o prieskoninės
žolelės ar uogos auga mūsų sode. Kiekvienas personalo narys gali svečiui papasakoti apie tai, iš kur
atkeliauja patiekalų ingredientai, kokiu būdu ruošiamas maistas ir kokia yra patiekalo kilmės istorija.

Siekdama ugdyti kolektyvą ir stiprinti gastronominę kultūrą šalyje, „Apvalaus stalo klubo“ steigėja puoselėja
kulinarinės mentorystės idėją – Lietuvoje ir užsienyje nuolat ieško bendraminčių, norinčių dalytis žiniomis ir
skleisti kulinarijos tradicijas jaunajai kartai.

Restorane yra viešėję, pamokas ir specialias vakarienes pristatę šie meistrai: vienas garsiausių Islandijos
šefų Ragnaras Omarssonas ir jam talkinęs Bjorgvinas Myrdalis, Ispanijos kulinarijos žvaigždė Sergio Bastard,
Bordo regiono šefas Stephane Casset Stephano vieno geriausių Rygos restoranų „Restaurant 3“ šefas Juris
Dukalskis, taip pat keliuose „Michelin“ žvaigždutės apdovanotuose restoranuose dirbęs, Talino „Ribe“
apsistojęs Rado Mitro.

Dvejus metus restorano meniu kūrė „Michelin“ žvaigždute įvertintas italų šefas Pasquale Palamaro – abu
kartu su „Apvalaus stalo klubo“ virtuvei vadovavusiu šefu Jevgenijumi Volkovu, 2016-aisiais išrinktu
geriausiu Lietuvos šefu.

Tam, kad mūsų restorano virtuvės profesionalų ir mentorių kurtų patiekalų skonis būtų labiau pakylėtas,
didelį dėmesį skiriame vynui. Juos atrinko žinomi Lietuvos someljė, o profesionalūs restorano padavėjai
puikiai žino, kaip teisingai pateikti bet kurį vyną, kada jį reikia dekantuoti. Pamėgtą vyną atras klasikos
mėgėjai bei ieškantys naujų skonių, nes turime Senojo bei Naujojo pasaulio vyndarių vyno.

Jei po gardžių pietų ar vakarienės neskubate, praleiskite dar keletą mielų akimirkų mūsų restorane prie
židinio. Įsitaisykite ant patogių minkštasuolių, pasidžiaukite spragsinčia ugnimi. Ar pamenate, kada tuo
mėgavotės? Išgerkite kavos ir šlakelį daidžestyvo. Ant mūsų daidžestyvo stalelio rasite ne vieną dešimtmetį
išlaikyto konjako, romo, net keturių rūšių chereso.

Įvertinimas, kuriuo itin didžiuojamės – „Apvalaus stalo klubo“ restoranas 2017-aisiais pateko į geriausių
šalies restoranų 30-uką.

Restorane priimame:

  • prie atskirų staliukų - 70 svečių;
  • prie vieno bendro stalo - 40 svečių;
  • per furšetą - iki 90 svečių;
  • vasarą lauko terasoje prie atskirų staliukų - 20 svečių.

Užsakomiesiems pokyliams siūlome specialius meniu. (Renginių salės)

Rezervuokite vietas