Valgiaraštis ir gėrimai

„Apvalaus stalo klubas“, pristatydamas 2018 metų valgiaraštį, kviečia Jus leistis į gastronominę kelionę lietuvių kulinarinės tapatybės beieškant.

Restorano valgiaraštį kūrė „Michelin“ žvaigždutę pelnęs „Indaco“ restorano šefas Pasquale Palamaro ir jo komanda kartu su Apvalaus stalo Klubo virėjais.

Kurdami patiekalus, virtuvės meistrai improvizavo su Lietuvoje pamėgtais produktais ir įprastais maisto gamybos būdais, derino juos su naujausiomis technologijomis, atrado nuo senovės čia gyvenančių tautų įtaką šalies kulinarijai. 

Naujasis meniu apjungia tai, kas yra sena ir nauja, sudėtinga ir paprasta, lokalu ir globalu.

Malonios Jums gastronominės tapatybės paieškos kelionės!

Restorano valgiaraštis (LT/EN)

Saldieji patiekalai (LT/EN)

Gėrimai

Vynų korta

 

Rezervuokite vietas

Tel. pasiteiravimui:  +370 699 13769