Degustacinis meniu

Mūsų degustaciniai meniu suteikia galimybę pasimėgauti A la carte meniu esančiais patiekalais degustacinėmis porcijomis. Šie patiekalai buvo sukurti „Apvalaus stalo klubo“ šefo-mentoriaus, „Michelin“ žvaigždute įvertinto aukštosios virtuvės virtuozo iš Italijos Pasquale Palamaro ir mūsų šefo Artūro Naujoko.

Siūlome du degustacinius meniu:

 

I.

KALMARAI SU BARAVYKAIS
mažieji kalmarai, kalmarų salsa, baravykai, salsa verde padažas, sepijų rašalas

SPAGEČIAI RAUDONAI, AISTRINGAI
burokėlių sultyse virti spagečiai, baltajame vyne troškintos midijos, petražolės

KEPTAS LIETUVIŠKAS SŪRIS SU KMYNAIS
sūris, moliūgų ir bulvių gratinas, šafrane marinuoti obuoliai, silpnai sūdyti agurkai,
pankolių saldainiai, kedro riešutai, morkų tyrė

JUODOJO ANGUSO IŠPJOVA 
pastarnokai, morkos, demi-glace padažas su ančių kepenėlėmis

ATGAIVA

CITRINA 
baltojo šokolado, kriaušių ir citrinų kremas, citrinų morengo dulkės,
saldymedžio ir šafrano padažas, cukraus kristalų traškutis

55 Eur 


II.

PUSRYČIAUJANTI KREVETĖ 
krevetės, spalvoti burokėliai, migdolų kremas, burokėlių su kava ir balzamiko padažai

MOLIŪGŲ KEPSNELIAI 
imbieru gardintas moliūgas, daugiaryžis su šafranu, daržovių demi-glace padažas

MAKARONAI „CANNELLONI“ 
baltąjame vyne troškinta ėriena, garuose virti žiediniai kopūstai,
burokėlių padažas, šafrano padažas, špinatų padažas, juodasis sepijų rašalas

GRYBŲ SRIUBA
enoki ir shimeji grybai, baravykų putėsiai, porų aliejus, grybų sultinys

ATGAIVA

KOBIJA SU ŽĄSŲ KEPENĖLĖMIS 
morkų kremas su martiniu ir imbieru, marinuoti jūros dumbliai

STIRNOS NUGARINĖ 
saldžiųjų bulvių tyrė, saldžiųjų bulvių ir stirnienos cepelinai, Amarenos vyšnia, aviečių dulkės

SALDI SROVĖ
baltojo šokolado, juodojo šokolado ir mangų akmenukai, mangų kriauklytės,
riešutų koralai, žemės riešutų chalvos smėlis, šokolado ir karamelės padažas

65 Eur