Valgiaraštis ir gėrimai

„Apvalaus stalo klubas“ jau 25 metus puoselėja savitą, lietuvišką, šiuolaikinę gastronominę patirtį.

Restorano A la carte šerdis – moderniai ir profesionaliai pateikta lietuviška autentika, įkvėpta istorijos ir vietos produktų. Gaminimui naudojamos įvairios technikos – nuo tradicinių iki itin šiuolaikiškų. Patiekaluose dominuoja vietos ūkininkų produktai, pagal sezono galimybes ant jūsų stalo atkeliauja ir derlius iš šeimininkų daržo.

Meniu kartu su vietine komanda čia kuria tarptautinės sėkmės susilaukę šefai-mentoriai. Dabartinio „Apvalaus stalo klubo“ meniu autoriai – „Michelin“ žvaigždutę užsitarnavusio Italijos restorano „Indaco“  šefas Pasquale Palamaro ir „Apvalaus stalo klubo“ šefas Edgaras Rutkauskas.

Atvykusiems rekomenduojame pasimėgauti ypatingais „Apvalaus stalo klubo“ patiekalais – burokėlių morengais, trimis būdais paruoštu upėtaikiu, kepta čiobrialiauke, baravykų sriuba, keptu lietuvišku sūriu su kmynais, Juodojo anguso išpjova, kobija su žąsų kepenėlėmis, keptu karveliu ir kitais.

Meniu vainikuoja italų konditerio Nello Iervolino ir Edgaro Rutkausko kurti desertai – „Saldi srovė“, išardytas obuolių pyragas, rūkytos skumbrės ledai.

Linkime nepamirštamų gastronominių įspūdžių!

Restorano valgiaraštis

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klientų pageidavimu vėl atnaujinome mūsų svečių pamiltą degustacinių vakarienių formatą. Trečiadieniai būdavo mėgiama degustacijų diena, tad liekame prie TREČIADIENIO, kaip degustacijų dienos už specialią kainą - 5 patiekalai už 45 Eur. Dėl Jūsų skonio balsų susigrums „Triveidis upėtakis“ , „Trumų ir cappuccino di Torino daugiaryžis“, „Keptas lietuviškas sūris su kmynais“, „Juodojo anguso išpjova“ ir galiausia „Išardytas obuolių pyragas“. Pažįstami skoniai, bet kitaip ir už patrauklią kainą.
Vietas rezervuokite: +370 637 36742.

Degustaciniai meniu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Žmonių grupėms siūlome unikalią pramogą – degustaciją užrištomis akimis. Tokia degustacija yra geriausias būdas pažadinti Jūsų miegančius pojūčius. Įsitikinsite, kaip paaštrėja uoslė, klausa, gerokai jautresni pasidaro skonio receptoriai. Patikėkite, maistas tampa labai, labai skanus. Prisiminsite, kuo kvepia vanduo, duona, vynas...

Daugiau apie degustaciją užrištomis akimis

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gėrimai

Vynų korta

------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Rezervuokite vietas

Rezervacijos taip pat priimamos telefonu.

Turite klausimų? Skambinkite! Tel. nr.:  +370 699 13 769